Blog

Adolescentul se află la granița dintre copilărie și vârsta adultă, nepregatit încă pentru responsabilitațile adulților dar având mult mai multă libertate decât un copil. Este o periodă intensă de invățare și adaptare atât pentru adolescent cât și pentru părinți; e necesar lucrul intens atât pentru familie cât și pentru grupul de prieteni.

Citeste mai mult  


Ne-am bucurat să fim din nou împreună după lunga vacanță. Să vedem emoțiile de pe chipurile copiilor, dar și cele ale părinților și să celebrăm prima zi de școală. Este anul în care s-a format a doua grupa de școală, cu toții fiind copii care au crescut an de an în grădinița Echilibria, care au așteptat cu nerăbdare să ajungă școlari.

Citeste mai mult  


Suntem onorati că am adus mai aproape de Metodologia Montessori în cadrul evenimentului “Vino să cunoști clasa Montessori" directori ai instituțiilor de învățământ primar de stat și reprezentanți ai Inspectoratului Județean Ilfov și ai Ministerului Învățământului.

Citeste mai mult  


Evenimentul Multisport in Familie urmareste promovarea miscarii si a sportului in cadrul familiei si in acelasi timp este un prilej de a petrece timp impreuna cu parintii si copiii in afara scolii si a gradinitei.

Citeste mai mult  


Copiii au avut parte de o experienta noua in vizita la Crucea Rosie Romana unde copiii au aflat de la adevarati eroi cum se intervine in situatii de urgenta si dezastre, avand ocazia sa si practice cele auzite: au acordat primul ajutor pe manechine, s-au bandajat, s-au adapostit in caz de cutremur.

Citeste mai mult  


Am facut iarna mai frumoasa si ne-am bucurat de zapada din plin, in Tabara de Schi din Poiana Brasov. Copiii au participat timp de o saptamana la un program intens de schi dar au avut parte de multa distractie.

Citeste mai mult  


Copiii au întâmpinat sărbătoarea Crăciunului cu mult entuziasm, au pregătit poezioare, colinde și cântece vesele de iarnă și au creat o multitudine de ornamente de Crăciun, alături de părinți.
 

Citeste mai mult