Blog

Ne-am bucurat sa fim din nou impreuna dupa lunga vacanta. Sa vedem emotiile de pe chipurile copiilor, dar si cele ale parintilor si sa celebram prima zi de scola. Este anul in care s-a format a doua grupa de scoala, cu totii fiind copii care au crescut an de an in gradinita Echilibria, care au asteptat cu nerabdare sa ajunga scolari.

Citeste mai mult  


Suntem onorati ca am adus mai aproape de Metodologia Montessori in cadrul evenimentului “Vino sa cunosti clasa Montessori" directori ai institutiilor de invatamant primar de stat si reprezentanti ai Inspectoratului Judetean Ilfov si ai Ministerului Invatamantului.

Citeste mai mult  


Evenimentul Multisport in Familie urmareste promovarea miscarii si a sportului in cadrul familiei si in acelasi timp este un prilej de a petrece timp impreuna cu parintii si copiii in afara scolii si a gradinitei.

Citeste mai mult  


Copiii au avut parte de o experienta noua in vizita la Crucea Rosie Romana unde copiii au aflat de la adevarati eroi cum se intervine in situatii de urgenta si dezastre, avand ocazia sa si practice cele auzite: au acordat primul ajutor pe manechine, s-au bandajat, s-au adapostit in caz de cutremur.

Citeste mai mult  


Am facut iarna mai frumoasa si ne-am bucurat de zapada din plin, in Tabara de Schi din Poiana Brasov. Copiii au participat timp de o saptamana la un program intens de schi dar au avut parte de multa distractie.

Citeste mai mult