Gabriela Tudor

Coordonator Activități Culinare
 
“Fii prezent și plin de bucurie în călătoria ta.” Daniel Siegel
 
În ultimii ani am început să mă uit cu alți ochi la viața mea, am demarat schimbări, am urmat seminarii de dezvoltare personală, am descoperit yoga, am citit și testat rețete mii, am făcut cele mai frumoase proiecte creative cu fetița mea, am ales mereu ploaia în parc în locul desenelor animate, fructele și salatele în locul mâncării tradiționale, un colț de iarbă și un petec de cer. Am căutat cu bucurie un drum al meu. Și din toate s-a cernut nevoia de echilibru pentru minte, trup și suflet, și le-am aflat alături de o frumoasă echipa – Echilibria.
 
Cred cu tărie că în timpul pe care îl trăim toți, adulți și copii, plin de provocări și cerințe ce revendică multă atenție și energie în toate aspectele vieții noastre ne aduce în situația de a fi copleșiți de ritmul vieții. Și atunci e important să ne luăm un timp, să ne oprim să respirăm, să gândim și să ne hrănim pe noi și copiii noștri într un mod conștient.
 
Nutriția conștientă bazată pe respectul pentru corp și întreaga natură este un instrument puternic pentru găsirea echilibrului alături de bucuria de a face alegeri sănătoase cu beneficii de viitor pentru noi și copiii noștri.
 
Felul în care preparăm și consumăm hrana naturală ne încarcă de energie și îmbunătățește starea, atitudinea, emoțiile și sănătatea.
Conștientă, respectul și bucuria sunt ingrediente de bază pentru nutriție în EME.