Blog

În ultimii 10-15 ani am experimentat, atât teoretic cât și practic, numeroase surse de informare în domeniul sănătății, surse care se înmulțesc pe zi ce trece dar care nu sunt susținute neapărat și de cazuistică substanțială, adică nu au trecut proba timpului. După cum observați și dumneavoastră, în ziua de azi, din păcate, fără să aibă studii și practică temeinică, oricine se poate intitula psiholog, yoghin și nutriționist. 

Citeste mai mult  


Va recomand acestă carte cu multă calduraă. Vorbește despre călătoria unei familii cu 2 copii in lumea unui stil de viata altfel, de bun simț as spune eu și cu bătaie lungă în viața noastră. Este plină de anecdote de bun simț și pline de inspirație. 

Citeste mai mult  


Suntem oare gata sa putem cuprinde cu ochii mintii o lume frumoasa  in care cei mai multi dintre noi sa folosim energia si materia prima cu o eficienta crescuta? Ce am face cu produsele pe care nu le-am mai arunca la gunoi? Mai mult, nu le-am arunca la gunoi in mod neconstient, adica resturi aruncate laolalta, fara sa facem separare pe categorii care pot fi, sau nu, refolosite si reciclate.

Citeste mai mult