WHY I AM

Evelina Tănasă

Ghid în armonia gustului
Biografie

Încă de la vârsta de 17 ani, am cultivat constant un stil de viață cât mai sănătos și în armonie cu ritmurile ființei umane și ale naturii.

Ultimii 10 ani i-am dedicat în totalitate dezvoltării personale și spirituale, iar Motto-ul după care îmi ghidez existența este „ Fă rai din ce ai” astfel fiecare activitate si acțiune a mea a devenit o practică conștientă ce îmi aduce echilibru si pace interioară. Pasiunea pentru gătit s-a născut încă din copilărie, de când o ajutam pe mama sa pregătească masa de sărbători.

Astăzi sunt adepta unui stil de viață exclusiv vegetarian și îmi încânt papilele gustative cu mâncărurile vegane/vegetariane extraordinar de hrănitoare, sănătoase dar foarte delicioase și îmi doresc din suflet să împărtășesc cu cei pe care îi întâlnesc cat de minunat si transformator poate fi să mănânci curat, pur si sănătos.

Unul dintre principiile după care pregătesc hrana este:

„ Mâncarea să îți fie tratament și tratamentul să îți fie mâncare.” Astfel vom reuși să trăim o viață sănătoasă, departe de probleme sau dezechilibre ale trupului fizic.

Educație