Procedura de aplicație

La Echilibria Montessori Education, în programul pre-școlar, se pot face înscrieri doar pentru copii cu vârstă sub 3 ani, copii care merg bine, în jur de 18 luni, dar care au maxim 30 de luni (2,5 ani).Locurile din grupele 3-6 ani sunt ocupate de cei mici care cresc și fac tranziția mai departe.

Pentru copii cu vârste de minim 6 ani, putem discuta individual, în funcție și de locurile disponibile în Școală. Prioritate au întotdeauna copiii din grădiniță noastră, dar este posibil să mai deschidem uneori locuri și pentru alți viitori elevi doritori.

Pentru a cunoaște mai bine oferta educațională și activitatea noastră, înainte de o prima vizită, va rugăm să parcurgeți toate informațiile de pe website-ul nostru, acesta fiind conceput să va ajute să înțelegeți cum se întâmplă lucrurile la noi și ce facem diferit. Vă recomandăm parcurgerea obiectivelor principale ale Curriculum-ului, Manualul Părintelui, Mediul Pregătit (1,5-3 ani3-6 ani6-12 ani) pe categorii de vârste și articolele de pe blog-ul paginii noastre.

Dacă stabiliți că Echilibria este o opțiune pentru copilul dumneavoastră, va rugăm să completați formularul de aplicație și să îl trimiteți împreună cu dovadă plății taxei de aplicație de 100 de lei la admin@echilibria.ro.

Plata se face către Asociația Echilibria – RO61 INGB 0000 9999 0194 2917, Ing Bank – Sucursala Aviației.

Odată ce această taxa nerambursabilă a fost achitată, analizăm aplicația dvs și vă contactăm în maxim 72 de ore (3 zile lucrătoare), fie pentru a stabili o întâlnire în care discutăm disponibilitatea locurilor la Echilibria, vizitarea locației și a claselor, fie, în cazul în care nu sunt locuri disponibile, pentru a va comunica menținerea în lista de așteptare pentru o perioada de 6-12 luni.