WHY I AM

Iohanna Cristea

Profesor Limba Engleză
“ The function of education is to teach one to think intensively and to think critically. Intelligence plus character—that is the goal of true education.” —Martin Luther King Jr.

Biografie

A deveni profesor de limba engleză este o călătorie incitantă și plină de satisfacții care implică o combinație de educație, experiență și pasiune pentru limba engleză.
Călătoria mea a început cu o dragoste și o apreciere profundă pentru limba engleză. De la o vârstă fragedă, am găsit bucurie în a citi cărți, a scrie povești și a explora subtilitățile gramaticii și ale vocabularului. Entuziasmul meu pentru limba engleză mi-a stârnit dorința de a împărtăși cunoștințele mele și de a-i inspira pe ceilalți. Pentru a urma o carieră de profesor de limba engleză, am pornit pe calea educației formale. După ce am terminat liceul, m-am înscris la un program de licență axat pe limba engleză. În timpul acestui program, am aprofundat diverse aspecte ale limbii, inclusiv literatura și lingvistica.Ca parte a educației mele, am urmat cursuri de formare a profesorilor pentru a dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru o predare eficientă. Această formare a implicat cursuri în domeniul teoriilor educaționale, al metodologiilor de predare, al managementului clasei, al tehnicilor de evaluare și al tehnologiei educaționale.

Educație

 

  • Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Limbi  Moderne Aplicate Engleză- Franceză
  • Universitatea din București, Facultatea de  Psihologie și Științele Educației, specializarea Didactici inovative în învățământul primar
  • Universitatea din București, Modul Psihopedagogic Postuniversitar