Cu inimile pline de bucurie și spirite strălucitoare, am trăit o zi de basm la sala de spectacole „Luceafărul”, unde lumea minunată a Sărbătorilor Nașterii Mântuitorului a cuprins cu multă căldură sufletele celor din comunitatea Echilibria, într-un spectacol fermecător organizat de școala noastră!

În programul serbării, am fost răsfățați cu o paletă variată de momente artistice, toate pregătite cu dragoste și talent de către elevii noștri, artiști promițători. Colindele, interpretate vocal și instrumental cu emoție și armonie, au deschis drumul către atmosfera magică a Crăciunului.

Elevii noștri talentați de 9-12 ani au oferit nu mai puțin de trei piese de teatru, pentru care s-au pregătit în ultimele 2 luni, transportându-ne în lumea amuzantă a copilăriei, prin personaje animate de mult haz. Cu fiecare replică și cu fiecare scenă, au demonstrat creativitatea și dedicarea lor pentru arta teatrală, artă pentru care școlarii promit devotament și dăruire.

Momentele de dans popular au adus bucurie și energie pozitivă în sală, iar poeziile recitate de copii ne-au încărcat pe fiecare dintre noi cu emoția sărbătorilor de iarnă. Colindele de Crăciun interpretate la blockflote au acoperit sala cu sunetul dulce al instrumentelor, pline de farmec și duioșie.

Discursul fondatorului școlii, Cristina Preda, a încheiat spectacolul într-un mod emoționant, subliniind valoarea comunității noastre și exprimând recunoștința față de tradițiile românești, importanța evocării și perpetuării acestora în fiecare an, atât în societate, cât și în căminul familial al fiecăruia dintre noi.

În același timp, la grădinița Echilibria copiii au pregătit momente emoționante la serbarea de Crăciun, în care vocile lor au răsunat cu veselie cântând colinde și recitând poezii, împletind evenimentul cu cele mai frumoase tradiții de sărbători.

În aceste zile speciale, luminițele aprinse peste tot nu sunt doar niște simple luminițe. Sunt mici călăuze ce ne arată drumul către spiritul autentic al Sărbătorilor. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest spectacol extraordinar, de la copii și părinți la ghizii noștri și asistenții lor, pentru această serbare care a luat forma colorată a unei amintiri de neuitat. 

Sărbători fericite, pline de iubire și lumină!